Kvalitet genom specialisering

Inför mottagningsbesök

Våra mottagningar finns på två platser i Stockholmsregionen. Nedan finner du information som är matnyttig inför ditt besök till någon av våra mottagningar. 

Vi har två olika geografiska platser för mottagningsverksamhet. Antingen är du inbokad på vår mottagning på Löwenströmska sjukhuset, eller så är du välkommen till vår citymottagning på Läkarhuset Odenplan i Stockholm. När du har fått en mottagningstid hos oss på framgår det alltid tydligt på din kallelse eller i din bokning vart du ska gå. Glöm inte att ta med en giltig ID-handling vid ditt besök!

Vid mottagningsbesöket kommer du att träffa du en eller flera av våra många kompetenta medarbetare.

Mottagningen Löwenströmska Sjukhuset, Upplands Väsby

Finns på Löwenströmska sjukhuset. Här träffar du bland annat ortopedkirurger och fysioterapeuter med specialinriktning på skador i mjukdelar och leder, du träffar även våra duktiga mottagningssköterskor och receptionister. På mottagningen arbetar alla i team vilket medför att flera olika vårdgivare kan vara involverade i din behandling.

Citymottagningen Odenplan, Stockholm

Finns på Läkarhuset Odenplan på Odengatan 69 i Stockholm. På mottagningen arbetar undersköterskan Susanne och ortopedspecialisterna Magnus Ödquist, Mats Heidvall och Olle Lindström som tar emot patienter inom diagnosgrupperna axlar, armbågar, höfter, knän, korsband och fotleder.

Inför ditt besök på citymottagningen bör du ha genomgått en röntgenundersökning, magnetkamera eller slätröntgen beroende på frågeställning.

LÖWENSTRÖMSKA SJUKHUSET

Ortho Center Stockholm AB
Löwenströmska sjukhuset
194 89 Upplands Väsby

CITYMOTTAGNINGEN ODENPLAN

Läkarhuset Odenplan
Odengatan 69, plan 13
113 22 Stockholm

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.