Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Inför mottagningsbesök

Vår mottagning finns på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby. Nedan finner du information som är matnyttig inför ditt besök. 

Vår mottagning finns på plan 3 på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby. När du har fått en mottagningstid hos oss på framgår det alltid tydligt på din kallelse eller i din bokning vart du ska gå. Glöm inte att ta med en giltig ID-handling vid ditt besök!

Vid mottagningsbesöket träffar du bland annat ortopedkirurger och fysioterapeuter med specialinriktning på skador i mjukdelar och leder, du träffar även våra duktiga mottagningssköterskor och receptionister. På mottagningen arbetar alla i team vilket medför att flera olika vårdgivare kan vara involverade i din behandling.

Vår mottagning är en kontantfri verksamhet, hos oss kan du betala via kort eller faktura. Högkostnadsskyddet gäller om du tillhör Region Stockholm.

HITTA TILL OSS

Ortho Center Stockholm
Löwenströmska sjukhuset, Box 2074
194 02 Upplands Väsby

KONTAKT

Mottagningen
08-566 400 00 (val 2)

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.