Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Efter en dagkirurgisk operation

Efter en dagkirurgisk operation får du åka hem under eftermiddagen samma dag som operationen. Beroende på vilken typ av ingrepp som har utförts gäller olika restriktioner och rekommendationer, klicka dig vidare nedan för att se vad som gäller efter just din operation.

Efter operationen

Efter operationen kommer du att ligga på vår uppvakningssal. En sjuksköterska ser till att du mår bra efter ingreppet, och du får även prata med din läkare innan du går hem.

Utskrivning och hemresa

Du får åka hem redan samma eftermiddag som din operation. Vänligen informera inskrivande sjuksköterska om du kan bli hämtad eller om du behöver sjukresa hem (OBS! endast patienter remitterade via Region Stockholm är berättigade till sjukresor).

Smärta

Läkaren kommer att skriva recept på smärtstillande läkemedel åt dig efter ditt ingrepp. Det är viktigt att du tar dessa läkemedel enligt ordination för att kunna utföra ev. sjukgymnastik samt klara av din vardag. Om du har några frågor gällande dina smärtstillande läkemedel, vänligen kontakta vår mottagning.

KONTAKT

Mottagningen
08-566 400 00 (val 1)

FRÅGOR OCH SVAR

Vi har samlat ihop några av de vanligaste frågorna och svaren här.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.