Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Patientinformation

Här kan du som är patient hos oss hämta information inför ett besök på mottagningen, avdelningen eller operation. Du hittar även information om artros samt vanliga frågor och svar.

Information om luftreningsstudie i våra operationssalar

Sedan december 2019 pågår en randomiserad studie vid GHP Ortho Center Löwenströmska, där samtliga patienter som opereras deltar. Studien innebär att en ny typ av luftrening testas i operationssalarna. Vi kommer att följa alla patienter som opererats och titta efter om infektionsförekomsten minskat till följd av luftreningen.

På grund av det stora antalet patienter som kommer att ingå i studien (ca 40 000 st), kommer endast data som redan registreras digitalt att samlas in för analys.

Om du opererats vid vår klinik under den här tiden och önskar att få mer information kring studien, alternativt inte delta önskar delta i analysdelen (uthämtning av digitala data och analys) hör gärna av dig till någon av kontaktpersonerna nedan:

Anders Persson
Klinikstudieansvarig             
E-post: anders.persson@sll.se 
Telefon: 08-123 580 76                  

Max Gordon
Övergripande studieansvarig 
E-post: max.gordon@ki.se
Telefon: 08-123 558 84

Per-Juan Kernell
Ortoped, GHP Ortho Center Stockholm
E-post: per-juan.kernell@orthocenter.se Telefon: 076-466 40 13

Kvalitet genom specialicering

För oss kommer alltid kvaliten i första hand. Därför försöker vi alltid vara så transparenta som möjligt med våra kvalitetresultat

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.