Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Via din region

GHP Ortho Center Stockholm har avtal med Region Stockholm och flera andra regioner för ortopediska undersökningar och operationer. Oavsett vart du är bosatt i Sverige har du möjlighet att komma till oss. Nedan kan du läsa mer om hur du gör för att bli patient hos oss.

Region Stockholm

GHP Ortho Center Stockholm är både ackrediterade inom Vårdval Ortopedi och Vårdval Höft- och knäprotesoperationer. Det innebär att vi har möjlighet att hjälpa dig med mer mindre alla vanligare ortopediska problem genom den offentligt finansierade vården.

Beroende på vilken typ av problem du har så varierar vägarna till oss något. Du kan läsa mer om vad vi kan hjälpa dig med här.

Om du har ett allmänt ortopediskt problem

Om du söker via din vårdcentral eller din husläkare så kan de skriva en remiss till oss på Ortho Center Stockholm för vidare utredning.

Egenremiss Ortopedi

Du kan även söka till oss direkt genom att skriva en egenvårdsremiss och kontakta vår mottagning.

Om du har artros i höft- eller knäleden och behöver byta höft- eller knäled

Du blir remitterad till oss via din vårdcentral eller husläkare. Därefter kommer vi att kalla dig. För att vi ska kunna handlägga din remiss så snart som möjligt är det viktigt att din vårdgivare skickar med samtlig relevant information till oss och att du har gjort en röntgen av den led som du har problem med.

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att vi tillhandahåller mottagningstid enligt vårdgarantin.

Avgifter och regler i samband med ditt besök är de samma som inom Region Stockholm, läs mer på www.vardguiden.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Om du har ett frikort så gäller det givetvis vid ditt besök hos oss.

Om du har några frågor om hur du gör för att komma till oss är du alltid välkommen att kontakta oss!

För mer detaljerad information inför ditt mottagningsbesök - läs här

Övriga regioner i Sverige

Vi tar gärna emot dig även om du inte tillhör Region Stockholm. Här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finner du mer information om valfrihet i vården, vårdgaranti och dina rättigheter som patient.

Den som vill söka vård hos oss men är boende i övriga regioner behöver oftast ett godkännande från hemregionen. Kontakta din region och hör om vilka regler som gäller för dig.

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga så kan du alltid kontakta oss gärna så hjälper vi dig med råd om hur du ska göra.

Du finner även information om de olika regionernas hemsidor på skr.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.