Sjukvårdsförsäkring

För dig med privat sjukvårdsförsäkring erbjuder vi ett snabbt och professionellt omhändertagande. Vi har mycket goda samarbeten med de flesta försäkringsbolag.

Försäkringsvillkoren varierar mellan bolagen, så hör efter med ditt försäkringsbolag för information om vilka villkor som gäller för dig. Rådgivning och tidbokning sker direkt hos respektive försäkringsbolag.

Privat sjukvårdsförsäkring

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring har du alltid möjlighet att komma till oss oavsett vilka ortopediska besvär du har drabbats av. Du kan läsa mer om vilka olika problem vi kan hjälpa dig med här.

Hos oss finns fysioterapeuter, läkare med olika specialistkompetenser och ett stort team av vårdpersonal som är specialiserade på att arbeta med ortopediska problem.

Om du har en sjukvårdsförsäkring och har ett nytt besvär ska du börja med att höra av dig till ditt försäkringsbolag. Beskriv ditt besvär och be din vårdplanerare att få komma till Capio Ortho Center Stockholm.

Unikt samarbete med Skandia

För dig som är boende i Stockholms län och har en privat sjukvårdsförsäkring genom Skandia så tillhandahåller vi en unik och sammanhållen vårdkedja. Om du vill komma i kontakt med Capio Totalvård Ortopedi som ansvarar för din pågående skada kan du alltid kontakta din Vårdkoordinator. Kontaktuppgifter och information om våra öppettider hittar du här.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.