Privatvård

Vi tar emot privatbetalande patienter som själva vill betala för sin ortopediska behandling. Det kan handla om vård som regionen inte prioriterat och där köerna är mycket långa.

Även du som inte är folkbokförd eller medborgare i Sverige är välkommen till oss. Som regel betalar du då din vårdkostnad själv. Läs mer på Vårdguidens hemsida Länk till annan webbplats..

Vårt privat vårdutbud

För dig som önskar att bekosta ditt besök eller behandling själv så kan vi tillhandahålla hela vårt behandlingsutbud. Vi har mycket god tillgänglighet för dig som önskar komma till oss. Enklast för dig är att kontakta oss genom mail eller telefon.

Vi erbjuder olika typer av behandlingar, dessa kan du läsa om här. För kirurgiska ingrepp eller multimodal rehabilitering lämnar vi kostnadsförslag till dig. Om du är intresserad av detta så kontakta oss gärna så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Den som vill söka vård hos oss privat behöver ingen remiss.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.