Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Storängsbotten

Ortopedimottagning med särskild inriktning mot motions-och idrottsskador

Våra ortopedspecialister tar emot patienter med besvär från knän, axel, armbåge, höft, fotled m.m.

Vill du bli patient hos oss?

Söker du vård inom region Stockholm behöver du en remiss för ortopedisk bedömning utfärdad av läkare. Du bör ha genomgått en magnetkameraundersökning. Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag som bokar in en tid. Patienter utanför Stockholms Län kontaktar respektive landsting för att höra vilka regler som gäller.

KONTAKT

Telefon
08-566 400 27
E-post
city@orthocenter.se

ÖPPETTIDER

Måndag - fredag kl. 08:00 – 17:00 (lunchstängt kl. 12:00 – 13:00)Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.