Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Rehab

På vår rehabenhet arbetar fysioterapeuter med specialistkompetens inom ortopedi, fysisk aktivitet samt idrottsmedicin.

Vi utreder, behandlar och rehabiliterar patienter med en ortopedisk diagnos i arm, axel, höft, knä och fotled samt motionärer och idrottsutövare på olika nivåer efter skada och sjukdom.

Hos oss får du också hjälp med rehabilitering före och/eller efter din operation. Vi erbjuder även artrosskola Länk till annan webbplats. för att på bästa sätt hjälpa dig som har besvär med artros i höft- eller knäled.

Det går bra att boka distanskontakt via videosamtal istället för ett fysiskt besök på mottagningen.

Vill du bli patient hos oss?

Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm och tar emot patienter med eller utan remiss.

  1. Besök för sjukvårdande behandling är 200 kr, frikort gäller. Du får betala 400 kronor i avgift om du inte avbokar din planerade vård i god tid (24 timmar) eller har ett giltigt skäl.
  2. Har du en sjukvårdsförsäkring? Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper dem dig att boka en tid hos oss.

KONTAKT

Telefon
Fysioterapeut Barbro Hugo: 08-566 400 23
Fysioterapeut Katrin Vaks: 08-566 400 24
E-post
rehab.garnisonen@orthocenter.se

ARTROSSKOLA

Vill du få mer information om din artros, minska dina symptom, förbättra din fysiska funktion samt komma igång med strukturerad träning? Välkommen till vår artrosskola!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.