Kvalitet genom specialisering

Om oss

Ortho Center Stockholm AB är ett privatägt vårdföretag som varit verksamt på Löwenströmska sjukhuset sedan 1997. Vi är auktoriserade för Vårdval Stockholm.

Verksamheten är idag fokuserad på ortopedisk verksamhet med inriktning på höft- och knäledsplastiker samt idrottsskador, och vi är idag en av de största vårdgivarna i Sverige inom höft- och knäplastiker.

Totalt är vi drygt 70 anställda uppdelade på mottagning, vårdavdelning samt operation. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Löwenströmska sjukhuset, Storängsbotten vid Gärdet, samt i Garnisonen på Karlavägen.

Sedan 1 januari 2007 är GHP Ortho Center Stockholm en del av vårdkoncernen GHP Specialty Care AB.

GHP är en svensk, internationellt verksam sjukvårdskoncern som driver specialistkliniker inom ryggkirurgi/ryggvård, ortopedi, gastroenterologi, allmänkirurgi, fetmakirurgi och metabola sjukdomar, arytmi, samt specialisttandvård. För mer information om GHP Specialty Care och dess vårdverksamheter hänvisar vi till ghp.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Våra medarbetare


Våra medarbetare är det viktigaste vi har
Idag är vi ca 70 personer som jobbar på GHP Ortho Center Stockholm.

KONTAKT

Tveka inte att kontakta oss vid behov.

KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.