Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Om oss

Ortho Center Stockholm AB är ett privatägt vårdföretag som varit verksamt på Löwenströmska sjukhuset sedan 1997. Vi är auktoriserade för Vårdval Stockholm.

Verksamheten är idag fokuserad på ortopedisk verksamhet med inriktning på höft- och knäledsplastiker, och vi är idag en av de största vårdgivarna i Sverige inom detta område.

Totalt är vi drygt 70 anställda uppdelade på mottagning, vårdavdelning samt operation. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Löwenströmska sjukhuset.

Sedan 1 januari 2007 är GHP Ortho Center Stockholm en del av vårdkoncernen GHP Specialty Care AB.

GHP är en svensk, internationellt verksam sjukvårdskoncern som driver specialistkliniker inom ryggkirurgi/ryggvård, ortopedi, gastroenterologi, allmänkirurgi, fetmakirurgi och metabola sjukdomar, arytmi, samt specialisttandvård. För mer information om GHP Specialty Care och dess vårdverksamheter hänvisar vi till ghp.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Våra medarbetare


Våra medarbetare är det viktigaste vi har
Idag är vi ca 65 personer som jobbar på GHP Ortho Center Stockholm.

KONTAKT

Tveka inte att kontakta oss vid behov.

KARRIÄR

Vill du bli en av oss?

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.