Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Öppettider under sommaren 2022

Publicerad

Sommaren är här och det innebär semestertider. Nedan finner du information om avvikande öppettider hos våra respektive enheter under sommarmånaderna.


Avdelningen och operationsenheten håller stängt från och med fredag 8/7 kl. 16.00 och öppnar åter måndag 15/8 kl. 07.00.

Mottagningen håller öppet till och med tisdag den 12/7. Viss jourverksamhet kommer att bedrivas under sommarmånaderna, vi är åter igång med full verksamhet från och med måndag 15/8.

För dig som nyligen har opererats och är i behov av kontakt med sjukvården under tiden våra respektive enheter har sommarstängt hänvisar vi till vårdguiden/1177. Du som har genomgått en höft- eller knäledsoperation under vecka 27 kommer att få ett uppföljande telefonsamtal från oss i början på vecka 28.

För dig som önskar hjälp med receptfönyelse, sjukintyg osv inför sommaren så ber vi dig att höra av dig till oss i god tid, för att vara säker på att vi hinner hjälpa dig med detta.

Trevlig sommar!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.