Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Information till dig som besöker någon av våra enheter

Publicerad

Med anledning av det fortsatt rådande pandemiläget vill vi på Ortho Center Stockholm informera om vad som gäller för dig som är patient eller anhörig och besöker någon av våra enheter. Detta omfattar även dig som är vaccinerad mot Covid-19.

Bär munskydd, håll avstånd och håll en god handhygien
I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer ber vi samtliga personer som besöker oss att bära munskydd.

Detta gäller i samband med mottagningsbesök samt dagkirurgiska ingrepp, vid vistelse utanför det egna patientrummet på avdelningen, samt vid tillfällen när två meters avstånd inte kan upprätthållas till medpatienter.

Vi vill även påminna om att tvätta/sprita händerna ofta, hosta/nys i armvecket samt att ej besöka oss om du känner dig sjuk.

Besök oss ensam
Vi har även fortsatt besöksförbud på avdelningen och ber dig att besöka våra mottagningar ensam för att minska antalet personer som rör sig i våra lokaler.

För dig som är anhörig och ledsagar en patient till vår vårdavdelning på Löwenströmska sjukhuset ber vi er att vänta utanför vår reception på plan 7 tills personal kommer och tar emot er.

För dig som är anhörig och ska hämta en patient på vårdavdelningen ber vi dig att vänta på entréplan (plan 2). Personal från avdelningen följer patienten ner för att möta upp dig.

Tack för visad hänsyn och välkommen till oss!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.