Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Nya riktlinjer gällande munskydd

Publicerad

I enlighet med nya riktlinjer från Region Stockholm ber vi samtliga patienter som besöker oss att bära munskydd.

Detta gäller i samband med mottagningsbesök samt dagkirurgiska ingrepp, vid vistelse utanför det egna patientrummet på avdelningen, samt vid tillfällen när två meters avstånd inte kan upprätthållas till medpatienter.

Vi vill även påminna om att tvätta/sprita händerna ofta, hosta/nys i armvecket samt att ej besöka oss om du känner dig sjuk. Vi har även fortsatt besöksförbud på avdelningen och ber dig att besöka våra mottagningar ensam för att minska antalet personer som rör sig i våra lokaler.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.