Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Utlånad personal till Region Stockholm

Publicerad

GHP Ortho Center Stockholm lånar för närvarande ut flera av våra medarbetare till Region Stockholm för att hjälpa till i den pågående pandemin.

Den utlånade personalen kommer att på olika sätt hjälpa Region Stockholm med vård och omhändertagande av Covid-patienter.

Detta medför att vi kan ha lite längre väntetider än vanligt och att förändringar i vår planerade verksamhet kan ske med kort varsel. Det kan också vara lite svårare än i vanliga fall att komma i kontakt med oss.

Vi hoppas på ert överseende med detta och ska fortsatt göra vårt yttersta för att hjälpa er patienter på bästa möjliga sätt.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.