Informationsfilmer för dig som ska genomgå en höft- eller knäprotesoperation

Publicerad

För att minska risken för smittspridning av Covid-19 håller vi för närvarande inte några informationsträffar med sjukgymnast/fysioterapeut inför höft- och knäprotesoperationer.


För att du som ska genomgå en ledprotesoperation ska kunna förbereda dig på bästa sätt inför din vistelse hos oss har vi därför tagit fram två informationsfilmer inför höft- respektive knäprotesoperation.

I filmerna går vi igenom operationen med efterföljande vårdtid på Löwenströmska sjukhuset, pratiska råd för efterförloppet, din rehabilitering efter hemgång, samt eventuella hjälpmedel som du kan tänkas att behöva efter din operation.

Filmerna ser du här till vänster, samt kan även ses i större format längst ner på följande sida: https://stockholm.orthocenter.se/patient/patientinformation/infor-en-ledplastikoperation Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen till oss!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.