Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Informationsfilmer för dig som ska genomgå en höft- eller knäprotesoperation

Publicerad

För att minska risken för smittspridning av Covid-19 håller vi för närvarande inte några informationsträffar med sjukgymnast/fysioterapeut inför höft- och knäprotesoperationer.


För att du som ska genomgå en ledprotesoperation ska kunna förbereda dig på bästa sätt inför din vistelse hos oss har vi därför tagit fram två informationsfilmer inför höft- respektive knäprotesoperation.

I filmerna går vi igenom operationen med efterföljande vårdtid på Löwenströmska sjukhuset, pratiska råd för efterförloppet, din rehabilitering efter hemgång, samt eventuella hjälpmedel som du kan tänkas att behöva efter din operation.

Filmerna ser du här till vänster, samt kan även ses i större format längst ner på följande sida: https://stockholm.orthocenter.se/patient/patientinformation/infor-en-ledplastikoperation Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen till oss!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.