Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Neddragningar i operationsverksamheten pga Covid-19

Publicerad

Då GHP Ortho Center Stockholm vill ta ett stort samhällsansvar och hjälpa till i den pågående situationen i region Stockholm så har vi för närvarande stora neddragningar i vår operationsverksamhet.

Detta gäller från och med tisdagen den 31/3. Vi gör detta främst för att möjliggöra för vår personal att hjälpa till i den rådande krisen i vården.

Vi är oerhört ledsna över vad detta innebär för alla våra patienter men vi hoppas på förståelse.
Står du på vår väntelista för kirurgi blir du kontaktad så snart det blir aktuellt.

Mottagningen kommer delvis att hålla öppet och vi uppmanar alla våra patienter att var uppmärksamma på SMS och ombokningar som kan uppkomma med kort varsel.

Håll er informerade på https://www.krisinformation.se/länk Länk till annan webbplats. till annan webbplats och följ gärna oss på Facebook eller här på hemsidan för uppdateringar.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.