Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Citymottagningen flyttar

Publicerad

GHP Ortho Center Stockholms citymottagning flyttar till ny adress. Från och med den 7 januari 2019 hittar ni citymottagningen i nya, centrala lokaler på Storängsvägen 10 på Gärdet i Stockholm.

Den nyrenoverade mottagningen kommer att ha fem läkarmottagningar och två toppmoderna operationssalar. I och med invigningen av Storängsbotten stänger mottagningsverksamheten i Läkarhuset, Odenplan.

I dagsläget bedriver GHP Ortho Center Stockohlm sin dagkirurgiska verksamet på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby. Expansionen med de nya operationssalarna i Storängsbotten ger GHP Ortho Center Stockholm en utökad tillgänglighet och förbättrad effektivitet, samtidigt som vi tillgodoser våra patienters önskan om mer centralt belägna lokaler.

 ”Vi har sedan länge identifierat ett behov av att komplettera vår verksamhet på Löwenströmska Sjukhuset med en centralt belägen ortopedisk enhet. De nya lokalerna i Storängsbotten ger oss möjlighet att samla vår dagkirurgiska verksamhet för att bättre kunna möta våra kunders behov. Sammantaget kan vi nu erbjuda både slutenvård med fokus på höft, knä och axelproteser på Löwenströmska Sjukhuset, samt dagkirurgisk mottagning och operationer i den nya kliniken i Storängsbotten”, säger Magnus Ödquist, VD GHP Ortho Center Stockholm.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.