Citymottagningen flyttar

Publicerad

GHP Ortho Center Stockholms citymottagning flyttar till ny adress. Från och med den 7 januari 2019 hittar ni citymottagningen i nya, centrala lokaler på Storängsvägen 10 på Gärdet i Stockholm.

Den nyrenoverade mottagningen kommer att ha fem läkarmottagningar och två toppmoderna operationssalar. I och med invigningen av Storängsbotten stänger mottagningsverksamheten i Läkarhuset, Odenplan.

I dagsläget bedriver GHP Ortho Center Stockohlm sin dagkirurgiska verksamet på Löwenströmska Sjukhuset i Upplands Väsby. Expansionen med de nya operationssalarna i Storängsbotten ger GHP Ortho Center Stockholm en utökad tillgänglighet och förbättrad effektivitet, samtidigt som vi tillgodoser våra patienters önskan om mer centralt belägna lokaler.

 ”Vi har sedan länge identifierat ett behov av att komplettera vår verksamhet på Löwenströmska Sjukhuset med en centralt belägen ortopedisk enhet. De nya lokalerna i Storängsbotten ger oss möjlighet att samla vår dagkirurgiska verksamhet för att bättre kunna möta våra kunders behov. Sammantaget kan vi nu erbjuda både slutenvård med fokus på höft, knä och axelproteser på Löwenströmska Sjukhuset, samt dagkirurgisk mottagning och operationer i den nya kliniken i Storängsbotten”, säger Magnus Ödquist, VD GHP Ortho Center Stockholm.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.