Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Ni vet väl om att vi finns på Facebook?

Publicerad

På vår facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. lägger vi upp senaste nytt och publicerar snapshots från vår verksamhet på GHP Ortho Center Stockholm. Här kan du även komma i kontakt med våra sociala medier-ansvariga, som hjälper dig att få svar på eventuella frågor.

Gilla gärna vår sida, lämna en kommentar eller ställ en fråga via meddelandefunktionen!

Så här tycker våra patienter om GHP Ortho Center Stockholm på Facebook:

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.