Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Lediga tjänster

Leg. Sjuksköterska, Avdelning 7

Ortho center Stockholms vårdavdelning söker en ny kollega då en av våra duktiga sjuksköterskor går i pension. Förutom att operera höft- och knäledsplastiker har vi på avdelningen dessutom en liten del urologi.

Då vi enbart är sjuksköterskor och fysioterapeuter på vårdavdelningen så har vi hand om allt som rör patientens pre- och postoperativa vård. Vi gör allt runt patienten från att ta emot dem på avdelningen, övervaka på postop, till att städa efter hemgång. Hos oss tycker man om att jobba med att flödet går så smidigt som möjligt från det att patienten kommer till avdelningen tills de sitter i bilen på väg hem.

Spontanansökan

Finner du ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Sök jobb hos GHP

Nedan finner du lediga tjänster inom hela GHP.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.