Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 eller 076-46640 07 (OBS, akutnummer - ring detta nummer i sista hand) så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Lediga tjänster

Fysioterapeut/sjukgymnast, Löwenströmska sjukhuset

Nu söker vi ny medarbetare till vårt team med fysioterapeuter/sjukgymnaster på Löwenströmska sjukhuset! Du kommer att arbeta tillsammans med våra 12 sjuksköterskor och 7 ortopeder med postoperativ mobilisering av de patienter som har genomgått en höft-, knä- eller axelledsplastik. Du kommer ibland också få hjälpa till på vår dagkirurgiska verksamhet.

Vi tillämpar 1-dygnsvård vilket gör att patienterna skall mobiliseras så snart det är möjligt efter operation för att kunna gå hem tryggt och säkert med kryckor dagen efter, en del går t.o.m hem samma dag som de opereras. Om du arbetat med ortopedi tidigare är det bra, men vi ser det inte som ett krav.

Operationssjuksköterska, Löwenströmska sjukhuset (timanställning)

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som operationssjuksköterska, i nära samarbete med våra kirurger, operationspersonal och anestesipersonal. Vi förutsätter att du har erfarenhet av proteskirurgi.

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildad inom operationssjukvård.

Steriltekniker/Undersköterska, Löwenströmska sjukhuset

Nu söker vi ny medarbetare till våran sterilenhet på operationsavdelningen. Vi söker en steriltekniker eller undersköterska som har erfarenhet av arbete på sterilcentral.

Anestesisjuksköterska, Löwenströmska sjukhuset

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som anestesisjuksköterska, i nära samarbete med våra narkosläkare, kirurger och operationspersonal. Förutom vår egen ortopediska verksamhet så tillhandahåller vi anestesitjänster för urologisk verksamhet.

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesivård.

Spontanansökan

Finner du ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Sök jobb hos GHP

Nedan finner du lediga tjänster inom hela GHP.

Vill du tipsa om en kandidat till GHP? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.