Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 eller 076-46640 07 (OBS, akutnummer - ring detta nummer i sista hand) så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Lediga tjänster

Undersköterska, Storängsbotten

Vi expanderar vår dagkirurgiska verksamhet och söker dig som är undersköterska med erfarenhet av operationssjukvård och som kan börja din anställning efter årsskiftet.

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en operationsverksamhet; arbete på sal, diskhantering, instrumentvård, autoklavering och förrådshantering. Anställningen är till en början deltid och innefattar arbete två dagar per vecka (tisdagar och fredagar) med goda möjligheter till utökad tjänstgöringsgrad.

Leg. sjuksköterska, avdelning 7, Löwenströmska sjukhuset

Vi vill bli fler och söker nu ytterligare en sjuksköterska till Orthocenters vårdavdelning på Löwenströmska sjukhuset. På avdelningen gör man allt runt patienten från inskrivning till utskrivning, vi har uppvaksverksamhet uppe på avdelningen som vi turas om att ha hand om. 2 dagar i veckan har vi även hand om urologipatienter på vårdavdelningen.

Som sjuksköterska på vår fina relativt nyrenoverade vårdavdelning arbetar du med trevliga arbetskamrater i ett glatt team med andra sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter.

Operationssjuksköterska, Löwenströmska sjukhuset

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som operationssjuksköterska, i nära samarbete med våra kirurger,operationspersonal och anestesipersonal.

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård och har erfarenhet av proteskirurgi.

Spontanansökan

Finner du ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Sök jobb hos GHP

Nedan finner du lediga tjänster inom hela GHP.

Vill du tipsa om en kandidat till GHP? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.