Lediga tjänster

Enhetschef till operationsavdelningen

I rollen som chef för vår operationsavdelning har du ett samlat lednings- och verksamhetsansvar för operation och anestesi samt sterilcentralens verksamhet. Uppdraget omfattar produktionsplanering, personal och arbetsmiljö samt ekonomi, miljö och utvecklingsarbete.

Vår målsättning är att skapa verksamheter där kvalitet, delaktighet, effektivitet och utveckling är viktiga ledord. Operationsenheten är fullbemannad med en arbetsgrupp på ca 20 medarbetare. Tack vare låg personalomsättning har vi rutinerade och kompetenta medarbetare.

Du rapporterar direkt till VD/verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för Capio Ortho Center Stockholm. Till din hjälp i arbetet finns övriga chefskollegor på vårdavdelningen och mottagningen, ekonomi- och redovisningsenheten samt VD.

 

Anestesisjuksköterska

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team. Vi arbetar två anestesisjuksköterskor i ett team och tar tillsammans hand om patienten. Avdelningen består av läkare, anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor och undersköterskor.

Hos oss är kompetensen hög och alla har en lång erfarenhet. Patienterna har artros och opereras med höft- eller knäplastik. Vi opererar också urologi, både lokalt och i robot.

 

Medicinsk sekreterare

Nu söker vi en medicinsk sekreterare till vår mottagning! Arbetsuppgifterna är journalskrivning och övrig dokumentation samt i viss omfattning kassa- och receptionsarbete.

Vi söker dig som har en medicinsk sekreterarutbildning och värdesätter kvalitets- och teamarbete. Du gillar att arbeta i ett varierat tempo, vara engagerad och driven. Har en god samarbetsförmåga och teamkänsla men också en förmåga att arbeta självständigt.

Spontanansökan

Finner du ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Sök jobb hos GHP

Nedan finner du lediga tjänster inom hela GHP.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.