Kvalitet genom specialisering

Lediga tjänster

Operationssjuksköterska, Storängsbotten

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård och vill arbeta med ortopedisk dagkirurgi.

Teamleader dagkirurgisk verksamhet, Storängsbotten

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård, som vill leda och utveckla en nyöppnad dagkirurgisk verksamhet.

Du ska tycka om utmaningar, vara lösningsorienterad och ha ett genuint intresse för verksamhetsutveckling. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom dagkirurgisk/privat verksamhet.

Sjukgymnast / Fysioterapeut, Löwenströmska sjukhuset

Vi söker dig som är leg. sjukgymnast/fysioterapeut till vårt team på Löwenströmska sjukhuset. Du kommer att arbeta i team med sjuksköterskor och läkare på vårdavdelning 7.

Arbetet består framförallt av rehabilitering/mobilisering av inneliggande patienter som har genomgått en höft- knä- eller axelledsplastik, samt instruera och prova ut ortopedtekniska hjälpmedel till dagopererade patienter på operationsavdelningen. Tjänsten innefattar även telefonrådgivning, preoperativ information samt deltagande i omvårdnadsarbetet.

Spontanansökan

Finner du ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Sök jobb hos GHP

Nedan finner du lediga tjänster inom hela GHP.

Vill du tipsa om en kandidat till GHP? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.