Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Lediga tjänster

Sjuksköterska till Avdelning 7, Löwenströmska sjukhuset

Som sjuksköterska på vår fina relativt nyrenoverade vårdavdelning arbetar du med trevliga arbetskamrater i ett glatt team med andra sjuksköterskor, läkare och fysioterapeuter.

Vi opererar främst höft och knäplastiker samt urologipatienter 2 dagar i veckan, och sjuksköterskornas arbetsuppgifter roterar mellan in- och utskrivning, uppvaksverksamhet och urologipatienter. Har du tidigare arbetat med ortopedi eller urologi är det meriterande, men inget krav.

Spontanansökan

Finner du ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Sök jobb hos GHP

Nedan finner du lediga tjänster inom hela GHP.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.