Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 eller 076-46640 07 (OBS, akutnummer - ring detta nummer i sista hand) så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Lediga tjänster

Fysioterapeut, Löwenströmska sjukhuset

Nu söker vi en ny fysioterapeut till vår vårdavdelning på Löwenströmska sjukhuset. Du får gärna ha erfarenhet av ortopedi men det är inget krav, vi lägger större vikt vid att du passar in i vår grupp. Du bör tycka om att arbeta i team.

Anställningsform: Tillsvidare tisdag-fredag ca 32 timmar i veckan

Enhetschef operation, Löwenströmska sjukhuset

Nu söker vi en ny enhetschef till vår operationsenhet på Löwenströmska sjukhuset. I rollen som enhetschef har du ett samlat lednings- och resultatansvar för hela operationsavdelningen avseende personal, arbetsmiljö, patientsäkerhet och ekonomi.

Du har högskoleexamen inom vård eller annan utbildning samt arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du är trygg i din chefsroll och drivs av att leda och utveckla verksamheten.

Operationssjuksköterska, Löwenströmska sjukhuset

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som operationssjuksköterska, i nära samarbete med våra kirurger, operationspersonal och anestesipersonal.

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård och har erfarenhet av proteskirurgi.

Spontanansökan

Finner du ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Sök jobb hos GHP

Nedan finner du lediga tjänster inom hela GHP.

Vill du tipsa om en kandidat till GHP? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.