Kvalitet genom specialisering

Lediga tjänster

Anestesiolog, Löwenströmska sjukhuset

Anestesiolog sökes till Ortho Center Stockholm med placering på Löwenströmska sjukhuset. Du kommer att jobba nära våra, anestesisjuksköterkor, operationssjuksköterskor och ortopeder. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete i en positiv miljö med korta beslutsvägar.

Du som söker bör vara en erfaren anestesiolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ortopedi och proteskirurgi, samt av fast track-vård och preoperativ optimering.

Anestesisjuksköterska, Löwenströmska sjukhuset

Vi söker dig som vill arbeta med ett helhetskoncept som innebär en bredd som anestesisjuksköterska, i nära samarbete med våra narkosläkare, kirurger och operationspersonal. Förutom vår egen ortopediska verksamhet så tillhandahåller vi anestesitjänster för urologisk verksamhet.

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildad inom anestesivård.

Sjukgymnast/Fysioterapeut, Löwenströmska sjukhuset

Vi söker en sjukgymnast/fysioterapeut till vår fina vårdavdelning, där vi främst opererar höft- och knäplastiker men det görs även en del andra ortopediska operationer som axlar och fötter. Vi arbetar med 1-dygnsvård vilket innebär snabb mobilisering redan några timmar efter operationen, och tjänsten innehåller viss kvällstjänstgöring.

Du kommer att arbeta i ett team om fem sjukgymnaster/fysioterapeuter och samarbeta med sjuksköterskor och ortopeder.

Spontanansökan

Finner du ingen ledig tjänst som passar dig? Välkommen att skicka in en spontanansökan!

Sök jobb hos GHP

Nedan finner du lediga tjänster inom hela GHP.

Vill du tipsa om en kandidat till GHP? Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.