Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Storängsbotten

Citymottagningen, Storängsbotten (Gärdet)

För dig som har frågor om remisser, mottagningsbesök, journaler eller vill ha kontakt med din läkare. Hit kan även du som nyligen har opererats vända dig gällande receptförnyelse samt frågor som rör din sjukskrivning.

Adress
GHP Ortho Center Stockholm
Storängsvägen 10
115 42 Stockholm

Telefon
08-400 148 40 (mottagningen)
08-400 148 50 (operationsplaneringen)

Meddelande
Du kan enkelt kommunicera med vår personal via vår meddelandetjänst. Ladda ner vår app GHP Online och sök upp GHP Ortho Center Stockholm eller klicka nedan på Till digital mottagning’. Du loggar säkert in via BankID.

Bli patient genom egenremiss
Som patient har du möjlighet att remittera dig själv till vår mottagning genom den digitala mottagningen. Vi tar emot egenremisser inom diagnosgrupperna axlar, armbågar och knän. En mottagningssköterska kommer att bedöma remissen och återkoppla till dig.

Ladda ner appen i App Store eller Google Play

Öppettider

Måndag - Fredag 08:00 - 17:00
(lunchstängt kl. 12:00 – 13:00)

Telefontider

Mottagningen: Måndag – Fredag kl. 09.00 – 12:00
Operationsplaneringen: Måndag, Tisdag och Torsdag kl. 13.00 - 16.00

Det går även bra att kontakta oss för tidsbokning/förnyelse av recept via 1177/Vårdguiden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tillfälliga öppettider

Inga operationer v. 29-32. Citymottagningen är stängd v. 30 och har delvis öppet v. 29, 31 och 32. För dig som nyligen har opererats och är i behov av kontakt med sjukvården då vi håller stängt hänvisar vi till Vårdguiden/1177.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.