Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Fysioterapi / sjukgymnastik

Verksamheten är idag fokuserad på ortopedisk verksamhet med inriktning på höft- och knäledsplastiker, och vi är en av de största vårdgivarna i Sverige inom detta område.

Löwenströmska sjukhuset

Här arbetar sjukgymnaster och fysioterapeuter med postoprehabilitering av främst höft- och knäplastikpatienter på vår vårdavdelning.

I samband med din höftledsoperation eller knäledsoperation får du löpande under tiden du vårdas hos oss träffa en sjukgymnast/fysioterapeut, som instruerar dig i de initiala mobiliserings- och rehabiliteringsmålen som du behöver uppnå innan du skrivs ut till hemmet.

Rehab på Idrottscentrum

GHP Ortho Center Stockholm har inte längre någon egen rehabenhet, men för dig som önskar att fortsätta träna hos fysioterapeuter med specialistkompetens inom ortopedi, fysisk aktivitet och idrottsmedicin rekommenderar vi GHP Idrottscentrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Karlavägen 100A i Stockholm. Här utreds, behandlas och rehabiliteras patienter med en ortopedisk diagnos i arm, axel, höft, knä och fotled samt motionärer och idrottsutövare på olika nivåer efter skada och sjukdom.

Här kan du även få hjälp med förberedelser och träning inför en operation och rehabilitering efter operationen. Post-operativ rehabilitering kan ses som en del av operationen för ett lyckat långsiktigt operationsresultat. Ett kirurgiskt ingrepp innebär en förändrad hållfasthet i strukturerna och kräver god kunskap för riktad och stegrad träning för optimal funktion.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.