Fysioterapi / sjukgymnastik

Verksamheten är idag fokuserad på ortopedisk verksamhet med inriktning på höft- och knäledsplastiker, och vi är en av de största vårdgivarna i Sverige inom detta område.

Löwenströmska sjukhuset

Här arbetar sjukgymnaster och fysioterapeuter med postoprehabilitering av främst höft- och knäplastikpatienter på vår vårdavdelning.

I samband med din höftledsoperation eller knäledsoperation får du löpande under tiden du vårdas hos oss träffa en sjukgymnast/fysioterapeut, som instruerar dig i de initiala mobiliserings- och rehabiliteringsmålen som du behöver uppnå innan du skrivs ut till hemmet.

Rehab på Idrottscentrum

Capio Ortho Center Stockholm har inte längre någon egen rehabenhet, men för dig som önskar att fortsätta träna hos fysioterapeuter med specialistkompetens inom ortopedi, fysisk aktivitet och idrottsmedicin rekommenderar vi Capio Idrottscentrum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Karlavägen 100A i Stockholm. Här utreds, behandlas och rehabiliteras patienter med en ortopedisk diagnos i arm, axel, höft, knä och fotled samt motionärer och idrottsutövare på olika nivåer efter skada och sjukdom.

Här kan du även få hjälp med förberedelser och träning inför en operation och rehabilitering efter operationen. Post-operativ rehabilitering kan ses som en del av operationen för ett lyckat långsiktigt operationsresultat. Ett kirurgiskt ingrepp innebär en förändrad hållfasthet i strukturerna och kräver god kunskap för riktad och stegrad träning för optimal funktion.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.