Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 eller 076-46640 07 (OBS, akutnummer - ring detta nummer i sista hand) så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Fysioterapi / sjukgymnastik

Löwenströmska sjukhuset

Mer info kommer inom kort!

Rehab på Karlavägen 100A

Här arbetar fysioterapeuter som har ortopedisk specialistkompetens. Vår inriktning är rehabilitering av patienter med en ortopedisk diagnos i axel, höft, knä och fotled.

Hos oss får du hjälp med förberedelser och träning inför en operation och rehabilitering efter operationen. Post-operativ rehabilitering kan ses som en del av operationen för ett lyckat långsiktigt operationsresultat. Ett kirurgiskt ingrepp innebär en förändrad hållfasthet i strukturerna och kräver god kunskap för riktad och stegrad träning för optimal funktion.

Vi erbjuder även artrosskola för dig som har artros i höft eller/och knä. Artrosskolan är evidensbaserad och leds av fysioterapeuter med specialistkompetens inom ortopedi och stor erfarenhet av artros. Artrosskolan ingår i det nationella programmet för Bättre Omhändertagande av Patienter med Artros (BOA). Läs mer om artrosskolan här till höger.

Behandling sker med eller utan remiss. Kostnad är 200 kr per besök, frikort gäller.

Återbud skall lämnas 24 timmar innan ditt besök. I annat fall debiteras du patientavgiften. Detta gäller även för dig som har ett frikort.

Artrosskolan och vår sjukgymnastikapp


Artrosskola - Vill du få mer information om din artros, minska dina symptom, förbättra din fysiska funktion samt komma igång med strukturerad träning? Välkommen till vår artrosskola!

Träningsprogram - Har du inte fått ett inlogg till sjukgymnastik-appen? Be din sjukgymnast om ett inlog så att du alltid har din träning nära dig.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.