Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Artrosskola

Vill du lära dig mer om din artros, minska dina symptom, förbättra din fysiska funktion och komma igång med strukturerad träning? Välkommen till vår artrosskola!

Vad är artrosskola?

Artrosskolan är ett evidensbaserat behandlingsprogram som leds av fysioterapeuter med specialistkompetens inom ortopedi och med stor erfarenhet av artros. Artrosskolan ingår i det nationella programmet för Bättre Omhändertagande av Patienter med Artros (BOA Länk till annan webbplats.). Du behöver ingen remiss för ditt deltagande.

I artrosskolan får du lära dig att hantera de problem som artros kan leda till. Här får du anpassade övningar för din artros, rekommenderade träningsprogram, och teoretisk utbildning i vad din artros innebär. Kontakta oss på 08-566 400 23 eller rehab.garnisonen@orthocenter.se för att anmäla dig till vår artrosskola i Stockholm.

GHP artrosskola för höft & knä

Alla artrosskolor i Sverige följer Socialstyrelsens nationella riktlinjer för grundbehandling av artros. Vår artrosskola i Stockholm inleds med ett individuellt inskrivningsbesök följt av två teoretiska utbildningstillfällen. Därefter utformas ett anpassat träningsprogram, beroende på om du har knäledsartros Länk till annan webbplats. eller höftledsartros Länk till annan webbplats. och utifrån dina individuella förutsättningar.

Du får också möjlighet till övervakad träning i grupp två gånger i veckan under sex veckors tid. Tre månader efter inskrivningen sker en individuell uppföljning, där vi utvärderar effekten av vidtagna åtgärder.


Kontaktuppgifter

Telefon
08-566 400 23 / 24

E-post
rehab.garnisonen@orthocenter.se

Adress
Ortho Center Stockholm Rehab
Karlavägen 100A, plan 7
115 26 Stockholm

Hemprogram med övningar för att lindra smärta och förbättra din fysiska funktion vid knäledsartros.

Ladda ner Länk till annan webbplats.

Träningsprogram med övningar att göra hemma, för att lindra smärta vid höftledsartros och förbättra din fysiska funktion.

Ladda ner Länk till annan webbplats.

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.