Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Artrosskola

Vill du få mer information om din artros, minska dina symptom, förbättra din fysiska funktion samt komma igång med strukturerad träning? Välkommen till vår artrosskola!

Vad är artrosskola?

Artrosskolan är evidensbaserad och leds av fysioterapeuter med specialistkompetens inom ortopedi och stor erfarenhet av artros och ingår i det nationella programmet för Bättre Omhändertagande av Patienter med Artros (BOA).

Artrosskola höft & knä

Artrosskolan inleds med ett individuellt inskrivningsbesök följt av två teoretiska utbildningstillfällen. Därefter utformas ett individuellt anpassat träningsprogram, beroende på om du har knäledsartros eller höftledsartros.

Du får också möjlighet till övervakad träning i grupp två gånger i veckan under sex veckors tid. Tre månader efter inskrivningen sker en individuell uppföljning, där vi utvärderar effekten av vidtagna åtgärder.

Du behöver ingen remiss för ditt deltagande.


Kontaktuppgifter

Telefon
08-566 400 23/24

E-post
rehab.garnisonen@orthocenter.se

Adress
Ortho Center Stockholm Rehab
Karlavägen 100A, plan 7
115 26 Stockholm

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.