Kvalitet genom specialisering

Det ska kännas tryggt att komma till oss på GHP Ortho Center Stockholm.

Vi bedriver endast planerad ortopedisk vård. Det innebär att vi inte tar emot patienter med symtom på luftvägsinfektion, hosta eller feber.

Vi håller vår verksamhet öppen och som patient är du välkommen på din inbokade tid till mottagning och operation.

Då vi vill minimera alla risker så råder besöksförbud på vårdavdelningen och ber medföljande till mottagningen att stanna utanför.

Om du har minsta symtom på infektion såsom hosta, snuva, feber eller varit sjuk senaste 2 dagarna så kontakta oss på tel. 08-566 400 00 (val 1) för att komma till mottagningen eller på mail stockholm@orthocenter.se, alternativt till avdelningen på tel. 08-566 400 03 så bokar vi om din tid. Ring även 1177 för rådgivning angående dina symtom.

Det kommer finnas alternativ som telefon, videobesök eller ombokning till fysiskt besök när du är frisk.

Välkommen till oss!

Behandlingar

På Ortho Center Stockholm erbjuder vi ortopedisk behandling för höft- och knäledsproblem. Vi är en av Sveriges största vårdgivare inom höft- och knäplastiker.

Höftproblem

Vi erbjuder ortopedisk behandling för höftartros och höftledsoperation om det skulle behövas. 2019 utförde vi 800 höftprotesoperationer och vi har lång samlad erfarenhet av att behandla höftledsartros.

Knäledsproblem

Knäleden är kroppens mest komplicerade led och kan drabbas av många olika problem. Vi erbjuder ortopedisk behandling för knäledsartros och operation i de fall det behövs. 2019 utförde vi 712 knäprotesoperationer på Ortho Center Stockholm.

 Läs mer om våra olika specialistområden:

Fysioterapi/Sjukgymnastik

Här arbetar fysioterapeuter som har ortopedisk specialistkompetens

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.