Ortho Center
Stockholm

Lediga tjänster

Administrativ mottagningssjuksköterska till
Ortho Center Stockholm

Delad tjänst mellan Löwenströmska sjukhuset och Läkarhuset Odenplan.

Ortho Center Stockholm AB är ett privatägt vårdföretag som varit verksamt på Löwenströmska sjukhuset sedan 1997. Vi är auktoriserade för Vårdval Stockholm.

Sedan 1 januari 2007 är Ortho Center Stockholm en del av vårdkoncernen GHP Specialty Care AB som är en svensk, internationellt verksam sjukvårdskoncern som driver specialistkliniker inom ryggkirurgi/ryggvård, ortopedi, gastroenterologi, allmänkirurgi, fetmakirurgi och metabola sjukdomar, arytmi, mödrahälsovård samt specialisttandvård.

Verksamheten är idag fokuserad på ortopedisk verksamhet med inriktning på höft- och knäledsplastiker samt idrottsskador. Totalt är vi drygt 60 personer uppdelade på mottagning, vårdavdelning samt operation. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Löwenströmska sjukhuset, på Läkarhuset Odenplan samt i Garnisonen på Karlavägen.

Vi söker nu en tillsvidareanställd mottagningssjuksköterska på heltid där du halva tiden befinner dig på Löwenströmska sjukhuset och halva tiden i Läkarhuset Odenplan.

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning med tyngdpunkt på telefonrådgivning och administrativa uppgifter. Du planerar dagkirurgiska operationer såsom knäartroskopier, korsband och axlar. Du har också mycket kontakt med försäkringsbolagen.

Kvalifikationer

·         Legitimerad sjuksköterska

Meriterande

·         Arbetslivserfarenhet från mottagning

·         Erfarenhet inom ortopedi

Personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, prestigelöshet, ett konsultativt förhållningssätt till övriga medarbetare och har du även humor är det ett plus.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med trevliga kollegor och håller till i fräscha nyrenoverade lokaler.  Friskvårdbidraget är generöst samt att vi sponsrar två lopp av någon form per år. Sociala tillställningar har vi ett par gånger per år samt ett par planeringsdagar.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning uppmuntrar vi särskilt män att söka, men självklart utgår vi främst från kompetens.

Vi kommer att ha intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vi ser helst att du mailar din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


En legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut

Med specialistkompetens till vår verksamhet på Karlavägen

Ortho Center Stockholm AB är ett privat sjukvårdsföretag som sedan 1997 bedriver mottagnings- dagkirurgisk- och slutenvårdsverksamhet med inriktning mot ortopedi. Vi är idag en bland de tio största vårdgivarna inom höft och knäplastiker.

Vi arbetar inom Vårdval Specialiserad Fysioterapi och är auktoriserade för och ingår i det Fria Vårdvalet för höft- och knäledsplastiker och opererar ca 23 plastiker per vecka. 

Vår dagkirurgiska verksamhet omfattar artroskopi av axel, knä, höft, korsband samt fotkirurgi.

Arbetsuppgifter:

  • Bedömning och behandling av ortopediska skador i skelett och mjukdelar.
  • Ortopedkirurgisk rehabilitering efter höft- och knäplastiker samt inom diagnosgrupperna axlar, knän och hälsenor.
  • Individuell behandling av patienter med artros i höft- och knäled samt artrosskola enligt BOA-konceptet.

Kvalifikationer:

Leg. sjukgymnast/fysioterapeut med specialistkompetens enligt förbundets specialistordning inom Ortopedi eller Fysisk Aktivitet och Idrottsmedicin.

Arbetet bedrivs i nyrenoverade, moderna och luftiga lokaler med fullt utrustat gym. Stora möjligheter finns till att utveckla verksamheten.

Vi har nära samarbete med sjukgymnaster/fysioterapeuter på Stockholm Spine Center som vi delar lokal med. 

Vill du vara med oss? 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser helst att du mailar din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.


Tjänsterna är tillsvidareanställningar med provanställning. Vi är kollektivavtalanslutna och tillämpar individuell lönesättning.