Lediga tjänster

Nattsjuksköterska till Ortho Center Stockholm

Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby

Ortho Center Stockholm AB är ett privat sjukvårdsföretag som sedan 1997 bedriver mottagnings- dagkirurgisk- och slutenvårdsverksamhet med inriktning mot ortopedi på Löwenströmska sjukhuset. Vi är auktoriserade för -och ingår i det Fria Vårdvalet för höft- och knäledsplastiker och opererar ca. 32 plastiker/vecka.

Från och med den 8/1- 2018 söker vi en legitimerad sjuksköterska för nattjänstgöring. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi söker dig som har arbetat några år samt har erfarenhet från arbete på vårdavdelning, gärna med ortopedisk inriktning.

Då vi som arbetar på avdelningen alla är sjuksköterskor sköter vi det mesta arbetet kring patienten, inklusive postoperativ övervakning. På vår avdelning arbetar även sjukgymnaster.

Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats naturskönt beläget på Löwenströmska sjukhuset med goda kommunikationer. Vi erbjuder våra medarbetare ett generöst friskvårdsbidrag, personalfrukost. Fem veckors semesterstängt. Vi är kollektivavtalsanslutna och tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan, senast 2017-11-27. Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Vi ser helst att du mailar din ansökan med ett CV och bevis på legitimation till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Frågor om tjänsten kan ställas till Pia Heldt Gurasz på tel. 08-566 400 60 eller via mail.


Två legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter till Ortho Center Stockholm

Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby

Ortho Center Stockholm AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som sedan 1997 bedriver mottagnings- dagkirurgisk- och slutenvårdsverkasamhet med inriktning mot ortopedi. Vi är idag en av de största vårdgivarna i Sverige inom höft- och knäplastiker. 

Vi arbetar inom Vårdval Specialiserad Fysioterapi och är auktoriserade för och ingår i det fria vårdvalet för höft- och knäledsplastiker, och opererar ca 28 plastiker per vecka. Vår dagkirurgiska verksamhet omfattar artroskopi av axel, knä, höft, korsband samt fotkirurgi. 

Till vår vårdavdelning söker vi nu en sjukgymnast tillsvidare på ca 80-100% i tjänstgöringsgrad, samt en sjukgymnast till ett föräldravikariat under ca 1 år, 80-100% tjänstgöringsgrad. 

Vi har schemalagd arbetstid inklusive kvällstjänstgöring, samt viss helgtjänsgöring som innebär var fjärde lördag fram till kl. 14. 

Kvalifikationer

·         Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut

Arbetet bedrivs i nyrenoverade, moderna och luftiga lokaler på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Vi är kollektivavtalanslutna och tillämpar individuell lönesättning.

Vill du vara med oss? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Du mailar din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Välkommen!