Ortho Center
Stockholm
Vi söker en legitimerad sjuksköterska för nattjänstgöring till Ortho Center Stockholm
Publicerad: 2017-10-27

Vi söker en legitimerad sjuksköterska för nattjänstgöring till Ortho Center Stockholm

Från och med den 8/1- 2018 söker vi en legitimerad sjuksköterska för nattjänstgöring. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi söker dig som har arbetat några år samt har erfarenhet från arbete på vårdavdelning, gärna med ortopedisk inriktning.

Då vi som arbetar på avdelningen alla är sjuksköterskor sköter vi det mesta arbetet kring patienten inklusive postoperativ övervakning. På vår avdelning arbetar även sjukgymnaster.

Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats naturskönt beläget på Löwenströmska sjukhuset med goda kommunikationer. Vi erbjuder våra medarbetare ett generöst friskvårdsbidrag, personalfrukost. Fem veckors semesterstängt. Vi är kollektivavtalsanslutna och tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan, senast 2017-11-27. Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Vi ser helst att du mailar din ansökan med ett CV och bevis på legitimation till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..  Frågor om tjänsten kan ställas till Pia Heldt Gurasz på tel. 08-566 400 60 eller via ovanstående mailadress.