Ortho Center
Stockholm
Vi söker en administrativ mottagningssjuksköterska till Ortho Center Stockholm
Publicerad: 2017-10-09

Vi söker en administrativ mottagningssjuksköterska till Ortho Center Stockholm

Vi söker nu en tillsvidareanställd mottagningssjuksköterska på heltid där du halva tiden befinner dig på Löwenströmska sjukhuset och halva tiden i Läkarhuset Odenplan. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning med tyngdpunkt på telefonrådgivning och administrativa uppgifter. Du planerar dagkirurgiska operationer såsom knäartroskopier, korsband och axlar. Du har också mycket kontakt med försäkringsbolagen.

Kvalifikationer

·         Legitimerad sjuksköterska

Meriterande

·         Arbetslivserfarenhet från mottagning

·         Erfarenhet inom ortopedi

Personliga egenskaper som värdesätts är noggrannhet, prestigelöshet, ett konsultativt förhållningssätt till övriga medarbetare och har du även humor är det ett plus.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med trevliga kollegor och håller till i fräscha nyrenoverade lokaler.  Friskvårdbidraget är generöst samt att vi sponsrar två lopp av någon form per år. Sociala tillställningar har vi ett par gånger per år samt ett par planeringsdagar.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning uppmuntrar vi särskilt män att söka, men självklart utgår vi främst från kompetens.

Vi kommer att ha intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Varmt välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vi ser helst att du mailar din ansökan till mDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.